Telefonszám+36/1-797 1736

{label:UjSzechenyiterv}

{label:UjSzechenyiterv}

Tájékoztatási kötelezettségek 2014-2020 között

A Széchenyi 2020 program Kedvezményezettjei számára új arculati útmutató készült. Cégünk vállalja a támogatást nyert projektek teljeskörű kommunikációs feladatainak megvalósítását, megfelelve az új Tájékoztatási Kötelezettségek útmutatójának.

A Széchenyi 2020 keretprogram arculati útmutatója alapján támogatási kategóriánként (kiemelt, infrastrukturális és egyéb projekt), valamint projektméret alapján kell megvalóstani a kommunikációs kötelezztségeket.

A kommunikációs kötelezettségek eredményes teljesítése szaktudást, tapasztalatokat és hozzáértést követel meg. Munkánkat úgy végezzük, hogy teljesítjük az ún. arculati kézikönyv minden előírását, így: megszervezzük és lebonyolítjuk a projekt nyitó és záró rendezvényét, elkészítjük az emlékeztető és hirdető táblákat, biztosítjuk a kötelező média megjelenéseket, megtervezzük és elkészítjük a szükséges vizuális és arculati elemeket!

A Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv az alaábbi helyről letölthető: "KTK 2020".

 Széchenyi 2020