Telefonszám+36/1-797 1736

SegíCSpR

SegíCSpR

 
 
"Újszerű szervezeti magatartás
Nem kötelezettség, hanem elkötelezettség"

 

Napjaink rohanó világában egyre elterjedtebb téma a társadalmilag felelős szervezeti magatartás, hiszen azok a vállalatok, akik figyelnek az őket körülvevő környezeti szereplőkre és velük harmóniában működnek, nagyobb értéket képviselnek mind a szervezet piaci értékét mind a társadalmi megítélését illetően.

Minden tevékenységünkkel kommunikálunk, miért ne működhetne egy kis-, vagy középvállalkozás is úgy hogy a napi tevékenységébe beépítve, odafigyel a környezetében azokra, akiken jó érzés segíteni.

A fenti alapgondolatból kiindulva született meg az ötlet hogy azon marketing- és PR tevékenységek, amelyek egy vállalkozás életében amúgy is felmerülnek, miért ne lehetnének belefűzve egy CSR tevékenységbe.

Koncepciónk lényege, hogy minden olyan kommunikációs felület, eszköz, amelyre egy vállalkozás amúgy is költene, köthető legyen a segíCSpR logó megjelenítésével egy szervezethez, alapítványhoz. A logó feltüntetésével is jelezzük, hogy Önök a kivitelezési költségek egy részét a kommunikációs felületen megjelenített szervezet számára fontos tevékenységre vagy eszközbeszerzésre – adott esetben az összeg biztosításával - fordítják.

Alkalmazási minták

Névjegy minta

Karácsonyi lap minta

LOGÓ-MINTA futó kampányunkhoz

Kampányok

Karácsonyi képeslapok a segíCSpR program keretében

Szeretne a karácsony közeledtével jó cél érdekében adakozni? Szeretné, hogy erről Partnerei is tudomást szerezzenek?