Telefonszám+36/1-797 1736

referenciák

projekt kommunikáció

Emlékeztető és hirdető táblák

Emlékeztető és hírdető táblák az Új MagyarországFejlesztési Terv Arculati Kézikönyv előírása alapján


részletek
projekt kommunikáció

Médiatréning az Apertus Közalapítvány részére

2010. július 14-én az Mc Mine Kft. képviseletében Semperger Kinga ügyvezető, stratégiai és kommunikációs igazgató  egész napos médiatréninget tartott az Apertus Közalapítvány számára.


részletek
{pályázati kommunikációs elemek}

Hungarikum Sarok egy teljesen új arculat

Nagyon szép arculatot kapott az úgynevezett Hungarikum Sarok. Az üzletrész kizárólag magyar termékeket tartalmaz. A cél, hogy kis termelők termékei is ismertté váljanak a nagyközönség számára.


részletek
projekt kommunikáció

Törökbálinti Bóbita Óvoda bővítése

Új épületre pályázott és nyert is a Bóbita Óvoda. A projekt előkészítési szakaszától, a projektzárásig komplex kommunikációs csomag megvalósításán dolgozunk. A munka folyamatos 2009 óta.


részletek
{pályázati kommunikációs elemek}

Stratégiai piackutatás és országos elemzés a Magyar Agrárkamara részére

2010-ben újabb megbízást kaptunk a Magyar Agrárkamara részéről. A 2009-es év sikeres elemzésének köszönhetően, miénk lehet az idei évben is a megtisztelő feladat, hogy piackutatást végezhetünk a Magyar Agrárkamara részére.


részletek
projekt kommunikáció

Nagykőrösi Termálfürdő felújítása

Nagy volumenü és turisztikailag igen jelentős fejlesztésre nyert páylázatot a nagykőrösi fürdő. Megtisztelő, hogy e jelentős beruházás kommunikációjának megvalósításához minket választottak.


részletek
projekt kommunikáció

Ceglédi Szakrendelő Akadálymentesítése

Elnyertük a ceglédi rendelőintézet pályázati kommunikációjának megvalósítását.


részletek
{pályázati kommunikációs elemek}

Önkormányzati projektek stratégiai kommunikációjának kialakítása

Feltöltés alatt...


részletek
projekt kommunikáció

Törökbálinti BDM – klaszter komplex kommunikációs és marketing stratégiája

A BDM azaz Business Destination Management, azaz Üzleti Desztinációs Klaszter létrejöttének fő célkitűzése, hogy egy adott területen - a közép magyarországi régióban – működő vállalkozások közötti viszonyt javítsa, a hatékony kommunikációt elősegítse.
Az MCMine Kft. részt vett a BDM Klaszter életében az első pillanattól kezdve. Felelősek vagyunk a klaszter teljes arculatának a kialakításáért úgy, mint logó tervezése, névjegyek, ppt., e-mail sablon, mappa, boríték, weboldal, kidvány.
A BDM Klaszter weboldala: www.bdmklaszter.hu


részletek
projekt kommunikáció

Teljes körű marketingkampány a 2009-2012 közötti Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvaló

Hosszútávú marketing kampány vette kezdetét az "2007 - 2013 közötti Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program" keretében 2009. májusában. Az MCMine Kft.-t bízták meg a kampány megszervezésével és levezénylésével.
A kampány elemeit képezik brossúrák nyomdai anyagok grafikai megtervezése és kivitelezése, TV, rádió megjelenések, PR cikkek


részletek