Telefonszám+36/1-797 1736

hírfolyam

Friss hírek

Sikersorozat a Dunavarsányi Ipari Parkban

2012. decemberében az Mc Mine Kft. segítségével sikeres projektzáró esemény került megszervezésre a Dunavarsányi Ipari Park kapacitásainak növeléséhez kapcsolódó KMOP-s pályázat kapcsán. Szinte pár nappal később jött a hír, hogy az Ipari Park újabb sikeres pályázatot is nyert, a szennyvízkapacitások növelése érdekében.

Komplex természeti értékvédelmi program a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban

A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság pályázati forrásból a természetes élőhelyek átalakításából fakadó természeti károkat mérséklő projekteket valósít meg. Az Új Széchenyi Terv keretein belül megvalósuló projekt 367.981.545 Ft támogatásból valósul meg köszönhetően az Európai Uniónak és Magyar Államnak.

Pályázatokhoz kapcsolódó kommunikáció

Hatalmas segítséget jelenthetnek az uniós pályázatok, feltéve, hogy a szabályozók, a hatóságok, és maguk a cégek is jól eltalálják a szerepüket az adott keretek között. A FigyelőNet ezúttal a pályázatokhoz kapcsolódó kommunikációs támogatásokról írt, szakértőink véleményét is kikérve. Az Új Széchenyi Terv kiírásai vonzó étlapot kínálnak így a támogatott beruházások eredményeként elkészülő projekteket is könnyebb kommunikálni. A nélkülözhetetlen projekt - marketingről részletesebben olvashatunk a következő cikkben.

Büszkék vagyunk!

A kötelező kommunikáció jelentősége,cégünk és partnereink is szerepelnek a Figyelő című gazdasági hetilap cikkében!

Megjelentek az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségei

Új Széchenyi Terv: hétfőtől pályázhatók az első kiírások

hírfolyam