Telefonszám+36/1-797 1736

események & hírek

Büszkék vagyunk!

A kötelező kommunikáció jelentősége,cégünk és partnereink is szerepelnek a Figyelő című gazdasági hetilap cikkében!Beruházások népszerűsítésére kérhető pályázati pénzekről, kommunikációról és annak fontosságáról szól a cikk, melyben megszólal cégünk ügyvezető igazgatója, Semperger Kinga, cégünk kommunikációs szakértője, Baracsi Zsanett, partnerünk a Spring Project kft. ügyvezetője, Bábel Tibor is.
Semperger Kinga hangsúlyozza, hogy az Új Széchenyi Terv keretein belül lehetőség van, a pályázati kommunikációra is pénzt igényelni. Sok vállalkozás esetében, amelyek ilyen célra is kaphatnának pénzt, gyakran nem tulajdonítanak ennek jelentőséget.

„A beruházásra koncentrálnak, és nem gondolnak arra, hogy később majd kommunikálni kell” – tapasztalja Baracsi Zsanett, a MC Mine Marketing és Kommunikációs Kft. szakértője. Sokszor csak a záró rendezvény idejére kapnak észbe a cégvezetők. Pedig célszerű lenne, ha már a pályázattal együtt elkészítenék a marketingstratégiát is. Egy-két évre előre kell gondolkodni, és fontos, hogy az árakat ne becsüljék alá, ahogy ez a marketingben nem járatos vállalkozásoknál könnyen előfordul.

A cikket teljes terjedelmében megtalálja a letölthető dokumnetumokban!

{Dokumentumok}

cikk.pdf -