Telefonszám+36/1-797 1736

események & hírek

KÖRNYEZETI MEGTAKARÍTÁS VERSENY ÉS DÍJ 2010

Szervezeténél megvalósult korábban olyan környezetvédelmi intézkedés, mely egyben gazdasági hasznot is hozott? Nevezzen a versenyre példaértékű esettanulmányával, melyben részletesen bemutatja intézkedéseit, és nyerje el a 2010-es díjak egyikét! 


 


Ki nevezhet? a hazai vállalkozásokat és szer-vezeteket szeretnénk megszólítani és arra ösztönözni, hogy kétoldalas esettanulmány for-májában mutassák be az elmúlt 5 év során megvalósult környezetvédelmi beruházásaikat, fejlesztéseiket, valamint anyagi ráfordítást nem igénylő intézkedéseiket, amelyek környe-zeti és gazdasági hasznot egyaránt hoztak. 2010. július 30-ig lehet jelentkezni a szándéknyilatkozat visszaküldé-sével, a végleges esettanulmányokat 2010. szeptember 3-ig kell eljuttatni a KÖVET Egye-sülethez.

A Környezeti Megtakarítás Verseny és Díj esettanulmányai segítségével bemutatjuk, hogy


Az innovatív beruházások és intézkedések elismerése érdekében


a környezetvédelemre fordított kiadások nem ablakon kidobott pénzt jelentenek, hanem pénzügyileg is megtérülnek, és gazdasági ha-szonhoz, versenyelőnyhöz juttathatják a környezettudatos szervezeteket. idén kilencedik alkalommal hirdetjük meg a Ver-senyt, melynek keretében az induló szervezetek kétoldalas esettanulmány formájában mutatják be az elmúlt években sikeresen megvalósult intézkedéseiket.

Versenyzőink számára folyamatos segítséget nyújtunk az esettanulmány összeállítása során.


Az esettanulmányt megjelentetjük az idei


Az eseteket és intézkedéseket, a döntés meghozatala előtt,független, szakmai zsűri


 


Az indulók meg-kapják az eddig megjelent Ablakon bedobott pénz című kiadványokat, az elmúlt években nevezett szervezetek intéz-kedéseivel, valamint az elkészítéshez szükséges sablont. Ablakon bedobott pénz című kiadványban, online adatbázisunkban (www.ablakonbedobottpenz.hu), valamint plakátokat is készítünk a szervezetek intézkedéseiről. helyszíni audit során megtekint-jük a szervezet telephelyén. A végső döntést hozza meg.


A verseny menete


Nevezési határidő (szándéknyilatkozat visszaküldése)

2010. július 30.Esettanulmányok tartalmi összeállítása2010. július 7 – augusztus 19.Esettanulmányok véglegesítése, helyszíni auditok2010. augusztus 23 – szeptember 3.Zsűri ülés2010. szeptember 15.Plakátok összeállítása2010. október 1.KÖVET Konferencia – Díjátadó2010. október 14-15.
 projektfelelős, KÖVET Egyesület Tel: +36 1 473 2290, Fax: +36 1 473 2291, halmavanszki@kovet.hu www.ablakonbedobottpenz.hu


További információ: Halmavánszki Rita 


 


Környezeti Megtakarítás Versenyünkkel és Díjainkkal


Az idei versenyre


A jelentkezés feltétele, hogy az esettanulmányban szereplő intézkedéseket alátámasztó adatok (környezeti javulás, beruházási költség, éves működtetési költség, éves megtakarítás, megtérülési idő) rendelkezésre álljanak. A KÖVET által korábban díjazott intézkedéssel újra nevezni nem lehet!A Versenyről és a Díjakról

Közösség