Telefonszám+36/1-797 1736

események & hírek

Újszerű, egyedülálló CSR kezdeményezés...

Elindítottunk egy újszerű CSR kezdeményezést....részletekről örömmel tájékoztatjuk az alábbi elérhetőségen.
info@segicspr.huNapjaink rohanó világában egyre elterjedtebb a társadalmilag és a környezettel szembeni felelősségvállalás, hiszen azok a vállalatok, akik figyelemmel kísérik az őket körülvevő környezeti szereplőket és velük harmóniában működnek nagyobb értéket képviselenek mind a piaci értéküket mind társadalmi megítélésüket illetően.


A nagyok már alkalmazzák.....és a kicsik i megtehetik.


Minden tevékenységünkkel kommunikálunk, miért ne működhetne mindez egy kis-, és középvállalkozás esetében a mindennapi tevékenységek részeként. Ezen gondolaton elindulva született meg az ötlet, hogy a vállalkozásokhoz kapcsolódó kommunikációs felületek kivitelezési költségei, melyek amúgy is felmerülnének, belefűzhetőek legyenek egy tervezhető és szervezetten, lekövethetően kidolgozott CSR tevékenységbe.  • Rendelkezik Arculattal?

  • Vannak nyomdai termékei?

  • Működtet weboldalt?

  • Részt vesz konferenciákon?

  • Milyen költségekkel jár mindez?

  • Költene többet a jó érdekében?


Az MC Mine Kft. szeretné mindezen szükségletek kielégítését lehetővé tenni, úgy hogy az összegyűjtött pénzösszegből egy-egy kiválasztott szervezet részére szükséges eszközbeszerzés megvalósuljon vagy rendezvény megszervezésre és lebonyolításra kerüljön.


Célunk, hogy az CSR etikai elveit követve, kommunikálva legyen az összes résztvevő vállalkozás valamint az adott szervezet továbbá a tevékenység a kezdetektől a befejezésig átlátható legyen.


 

Közösség