Telefonszám+36/1-797 1736

események & hírek

Sikerrel licitált a ProjectMine Kft. a Class FM kezdeményezésén – Segítségnyújtás a szikszói árvízkárosultaknak

Sikerrel licitált a ProjectMine Kft. a Class FM kezdeményezésén – Segítségnyújtás a szikszói árvízkárosultaknak
A ProjectMine Kft. sikerrel licitált a Class FM által útnak indított kezdeményezésen, melynek keretei között hazánk híres sportolói ajánlották fel kedvenc tárgyaikat, versenyekhez kapcsolódó emlékeiket.
ProjectMine Kft. ma reggel valamivel 10.00 óra előtt értesült az örömhírről, miszerint Erdei Zsolt – Madár – kabalacipője cégük tulajdonába került. A cirkálósúlyú világbajnok ökölvívó azt a világbajnokságot, több címvédő mérkőzést látott bokszcipőt ajánlotta fel, amely hosszú ideig volt kabala cipője.
A Class FM által elindított kezdeményezésről bővebben itt olvashat:
http://www.classfm.hu/hu/news/full/2723/


részletek

KÖRNYEZETI MEGTAKARÍTÁS VERSENY ÉS DÍJ 2010

Szervezeténél megvalósult korábban olyan környezetvédelmi intézkedés, mely egyben gazdasági hasznot is hozott? Nevezzen a versenyre példaértékű esettanulmányával, melyben részletesen bemutatja intézkedéseit, és nyerje el a 2010-es díjak egyikét!


részletek

Hungarikum Sarok a kis termelők termékeinek népszerűsétésére

Az MCMine Kft. -t érte az a megtisztelő feladat, hogy arculatot tervezhetett egy új kezdeményezésnek. A "Hungarikum Sarok"-ban kizárólag magyar termékek találhatóak és főként olyanok, amelyeket kis gazdaságokban termeltek. Az üzlet Sopronban található. További képek a referencia menüpontunk alatt.


részletek

Reklámos koncert az árvízkárosultakért

Reklámügynökségi zenekarok és dj-k lépnek fel június 23-án az Ötkertben, hogy a szakma is hozzájárulhasson az árvízkárosultak megsegítéséhez.


részletek

BDM Mini Expo

A Business Destination Management Klaszter
( www.bdmklaszter.hu ) új térségi eseményt szervezett a törökbálinti üzleti térségben


részletek