Telefonszám+36/1-797 1736

események & hírek

Sikersorozat a Dunavarsányi Ipari Parkban

2012. decemberében az Mc Mine Kft. segítségével sikeres projektzáró esemény került megszervezésre a Dunavarsányi Ipari Park kapacitásainak növeléséhez kapcsolódó KMOP-s pályázat kapcsán. Szinte pár nappal később jött a hír, hogy az Ipari Park újabb sikeres pályázatot is nyert, a szennyvízkapacitások növelése érdekében.


részletek

Komplex természeti értékvédelmi program a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban

A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság pályázati forrásból a természetes élőhelyek átalakításából fakadó természeti károkat mérséklő projekteket valósít meg. Az Új Széchenyi Terv keretein belül megvalósuló projekt 367.981.545 Ft támogatásból valósul meg köszönhetően az Európai Uniónak és Magyar Államnak.


részletek

Pályázatokhoz kapcsolódó kommunikáció

Hatalmas segítséget jelenthetnek az uniós pályázatok, feltéve, hogy a szabályozók, a hatóságok, és maguk a cégek is jól eltalálják a szerepüket az adott keretek között. A FigyelőNet ezúttal a pályázatokhoz kapcsolódó kommunikációs támogatásokról írt, szakértőink véleményét is kikérve. Az Új Széchenyi Terv kiírásai vonzó étlapot kínálnak így a támogatott beruházások eredményeként elkészülő projekteket is könnyebb kommunikálni. A nélkülözhetetlen projekt - marketingről részletesebben olvashatunk a következő cikkben.


részletek

Határon átnyúló légszennyezettségi mérőrendszert alakítanak ki a magyar-osztrák határ mentén

2011. május 16-án sajtótájékoztató keretei között mutatta be az \"Ausztria - Magyarország Határon átnyúló Együttműködési Programból megvalósuló Regionális Légszennyezettségi Mérőrendszer\" című projektet az Észak-dunántúli környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség.részletek

Büszkék vagyunk!

A kötelező kommunikáció jelentősége,cégünk és partnereink is szerepelnek a Figyelő című gazdasági hetilap cikkében!


részletek